Tältä BB-Terhi näytti vuosia sitten – katso IRC-Gallerian kuvat

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tiistaina alkaneen tuotantokauden ainakin ulkoisesti räväkin asukas on BB-Terhi, joka on kertonut avoimesti elämästään ja vartalostaan. Räväkkä Terhi on siviilissä yhden lapsen äiti, joka on esitellyt pienokaisensa IRC-Galleriassa julkaisemissaan valokuvissa.

24-vuotias tamperelainen automaalari käyttää suositussa yhteisöpalvelussa nimimerkki Termari. Hän poseeraa sivustolla julkaisemissa kuvissaan lapsensa kanssa useissa eri kuvissa. Yhteensä neitokainen on julkaissut Galtsussa kymmeniä valokuvia, joista nähdään myös miltä Terhi näytti vuosia sitten.

IRC-Gallerian lisäksi BB-Terhi poseeraa muillakin verkkosivustoilla, joissa on nähtävillä myös merkittävästi rajumpaa kuvamateriaalia. Hänet nähdään nimittäin esimerkiksi verisenä suuret koukut selässään ja yläosattomissa esittelemässä tatuointejaan.