Adrianne Curry paljasti ”naisperspektiivin” bikineihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -televisiosarjan vuonna 2003 voittanut Adrianne Curry tunnetaan erityisesti rohkeista poseerauksistaan niin lehdissä kuin verkossakin. Nörtiksi tunnustautuva Adrianne on julkaissut itsestään tasaiseen tahtiin näyttäviä kuvia Twitter-blogissaan.

Pari viikkoa sitten Adrianne juhli syntymäpäiviään näyttävästi Las Vegasissa Blush Boutique -klubin uima-allasalueella. Nyt hän on ehtinyt viettää myös vapaa-aikaa rannalla. Luonnollisesti hänellä oli kamera mukanaan, ja kuvakin piti saada julkaistua verkossa. Tuloksena oli perspektiivi, jota miehet harvemmin pääsevät näkemään.

Kuva: Twitter, Adrianne Curry

29-vuotias Adrianne Curry voitti Yhdysvaltojen Huippumalli haussa -kilpailun ensimmäisen tuotantokauden. Voittonsa jälkeen hän on tehnyt uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Playboy-lehdessäkin vuosina 2006 ja 2008 alastomana poseerannut Adrianne avioitui näyttelijä Christopher Knightin kanssa toukokuussa 2006. Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.