BB-Antti K hämmentää Facebookissa – vedätys vai uusi BB-asukas?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokausi alkoi tiistaina, kun ensimmäiset asukkaat saapuivat taloon. Ensimmäisen saapumiserän jälkeen taloon saapui ensimmäinen uusi asukas ennätysajassa, kun BB-Amanda korvasi talosta paenneen Tian. Taloon on kuitenkin menossa vielä lukuisia muitakin asukkaita.

Verkossa spekuoidaan jonkin verran tulevien asukkaiden henkilöllisyyksillä, ja esimerkiksi BB-Amanda oli ensimmäisen kerran BB-huhujen kohteena jo kaksi vuotta sitten. Nyt nimimerkkiä BB-Antti K käyttävä nuori mies hämmentää Facebookissa. 22-vuotiaalle tamperelaiselle on perustettu jo oma fanisivu.

Suurella todennäköisyydellä kyseessä on pilailusta, jollaisena suurin osa faneista on sen ottanutkin.

– Teen tämän paljastuksen siksi että minun mielestä on epäreilua että osa talon asukkaista pääsee taloon ennen minua ja saavat näinollen etumatkan eli aikaa vakuuttaa katsojat siitä että heitä pitää äänestää. Haluan että tämä epäkohta poistetaan ja kaikki asukkaat pääsevät taloon heti, BB-Antti K kertoo sivullaan.

Paljastuksen jälkeen mies ei todennäköisesti pääsisi BB-taloon, vaikka olisi sinne alunperin valittukin. Säännöt nimittäin kieltävät kertomasta valinnasta ulkopuolisille.