Kate Winsletin kurvit pääsivät oikeuksiinsa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on sittemmin tehnyt monia muitakin menestysrooleja, mutta parhaiten hänet tunnetaan juuri tuosta klassikkoroolistaan. Yksityiselämäänsä Kate on yrittänyt varjella liialta julkisuudelta.

Nyt Winslet on kuitenkin nähty julkkisjuhlien punaisella matolla Victoria Beckhamin suunnittelemaan ihonmyötäiseen asuun pukeutuneena. Tällä kertaa leffakaunottaren kurvit pääsivät oikeuksiinsa.

Kuva: BANG Showbiz

Viime viikolla näyttelijäkaunottaren uutisoitiin pelastaneen 90-vuotiaan vanhuksen palavasta talosta. Oscar-voittaja Winslet oli vieraana perheineen brittiläisen liikemiehen Richard Bransonin Karibian Necker-saarella. Rajun myrskyn seurauksena salama iski hulppeaan kartanoon ja sytytti sen tuleen.

– Kate kantoi äitini ulos palavasta talosta. Äitini on 90-vuotias ja pystyy kävelemään, mutta Kate oli mahtava. Hän toimi ripeästi ja otti äitini kainaloonsa ja pakeni talosta, Branson kertoi Mail Online -sivustolle.

Kate Winslet on ollut kaksi kertaa naimisissa. Hänellä on 11-vuotias Mia Honey -tytär ja kahdeksanvuotias poika Joe Alfie. 35-vuotiaan näyttelijäkaunottaren kuuluisimpia elokuvia ovat muun muuassa Titanic, The Reader, Hamlet ja Tahraton Mieli.