Megan Fox tyrmäävänä myös arkiasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, kun paljastui että ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja, ja hänen uransa on ollut selvässä laskusuunnassa.

Nyt Megan Fox on osoittanut olevansa tyrmäävä ilmestys myös erittäin arkisessa asussa. Hänet nimittäin kuvattiin poistumassa kampaajalta lippalakkiin ja löysään ruutupaitaan pukeutuneena.

Kuva: BANG Showbiz

Viime viikolla seksikäs kaunotar kertoi poistattavansa povipommi Marilyn Monroeta esittävän tatuointinsa käsivarrestaan. Foxin mielestä se nimittäin luo hänelle negatiivistä energiaa.

– Poistan tatuointini. Marilyn oli negatiivinen hahmo, koska hän kärsi mielenterveysongelmista ja kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä. En halua sellaista negatiivista energiaa elämääni, Fox kertoi italialaiselle Amica-lehdelle.

Marilyn-tatuointi ei ole kuitenkaan kaunottaren ensimmäinen vartalosomistus, johon hän ei ole ollut tyytyväinen. Entinen Transformers-typy kertoi poistattaneensa myös napakorunsa 20-vuotiaana, koska ajatteli sen olevan mauton. Hän kertoi ottaneensa napakorunsa 16-vuotiaana innokkaana Britney Spears -fanina ja matkineensa Baby One More Time -hittilaulajaa.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.