Spaissaritähti Mel B synnytti tytön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen poplaulaja Melanie Brown, eli Mel B, muistetaan parhaiten legendaarisen Spice Girls -yhtyeen laulajana Scary Spicena. Eilen julkkistähti synnytti tyttären Beverly Hillsissä sijaitsevassa Cedars-Sinain sairaalassa. Lapsi oli hänelle kolmas.

Tulokas oli Brownin ensimmäinen lapsi miehensä Stephen Belafonten kanssa. Pariskunta kertoi onnellisesta perhetapahtumasta lehdistötiedotteella. Sen mukaan äiti ja lapsi voivat molemmat hyvin. Brownilla on ennestään 12-vuotias Phoenix-tytär ja 4-vuotias Angel-tytär. Taannoin Brown kertoi itsekin syövänsä koko Englannin edestä.

– Syön koko Englannin edestä ja rakastan sitä. Edellisissä raskauksissani olen ollut todella tarkka syömisistäni, mutta nyt kuuntelen vartaloani – ja se haluaa ruokaa! Brown kertoi OK! Extra -lehdelle.