Miranda Kerr rintavampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen miehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoinen. Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom-niminen poikalapsi teki debyyttinsä julkisuudessa pian syntymänsä jälkeen rintaruokinnan merkeissä.

Nyt Victoria’s Secret -huippumalli on palannut töihin Victoria’s Secretin uimapuku- ja bikinimalliksi. Miranda keikistelee tuoreissa mainoskuvissa seksikkäämpänä kuin koskaan, sillä raskaus sai aikaan lisää muotoja.

Miranda Kerr juhli taannoin 28-vuotispäiväänsä. Monet supermallit ovat palanneet kuvauksiin ja catwalkeille jo parin kuukauden päästä synnytyksestä. Miranda Kerr kertoi perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä mallina oleminen on hänelle vain työtä. Hän ei tuntenut pakottavaa tarvetta palata takaisin työelämään.