Onko tämä seksipommi Brad Pittin uusi tyttöystävä? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Brad Pitt on ollut viime päivinä suoranaisessa kurimuksessa, kun amerikkalaiset viihdelehdet ovat vihjailleet hänen ja Angelina Jolien erosta. Huhut saivat alkunsa, kun Pitt nähtiin toissaviikolla läheisissä tunnelmissa kuvankauniin avustajansa Lara Marsdenin kanssa.

Esimerkiksi Star Magazine väittää Angelina Jolien heittäneen Bradin ulos pariskunnan kotoa. Väitettä on kuitenkin ainakin vielä tässä vaiheessa syytä epäillä. Joka tapauksessa viihdelehdet ovat nyt kaivaneet verkon kätköistä esiin upeita kuvia Larasta. Katso kuvat tästä.

Eilen The Sun -lehti uutisoi näyttelijäkomistuksen yllättäneen lapsensa kuudella Shetlanninponilla. 47-vuotias Pitt nimittäin osti jokaiselle lapselleen oman ponin ja yhden hevosen näyttelijävaimolleen Angelina Jolielle. Ökyrikkaan isukin ostamat heposet kirmaavat pariskunnan Etelä-Ranskan Chateau Miraval -kartanon hevosaitauksessa.

– Brad oli miettinyt yllätystä jo pitkään, kunnes päätti yhtäkkiä toteuttaa sen. Hän haluaa lastensa oppivan ratsastamaan jo nuorena, lähde kertoi The Sun -lehdelle.