HS: Mertaranta jättää Yleisradion – lätkäfanien toivo virisi jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkiselostaja Antero Mertaranta on ollut viime aikoina otsikoissa, koska hän ei ole ollut halukas siirtymään jääkiekon MM-kisojen mukana Yleisradiolta MTV3-kanavalle. Nyt tilanne on yllättäen hieman auki, sillä Mertaranta jättää Yleisradion.

Helsingin Sanomat kertoo tänään, että Antero Mertaranta selostaa Yleisradiolle vielä yhdet kisat. Hänen selostuksensa kuullaan Helsingin Olympiastadionilla käytävästä Suomi–Ruotsi-yleisurheilumaaottelusta. Yleisradio käyttäisi Mertarantaa mielellään myös jatkossa, mikäli hän haluaisi jäädä.

Nettihuhujen mukaan Mertaranta olisi vastoin aikaisempia puheitaan siirtymässä sittenkin MTV3-kanavalle jääkiekon MM-kisojen perässä. Vahvistusta asiaan ei ole kuitenkaan saatu. Helsingin Sanomien mukaan MTV3 ja Canal+ julkistavat kisatiiminsä lokakuussa. Lätkäfanit toivovat, että Mertaranta olisi mukana tiimissä.