BB-Terhi paljasti teini-ikänsä rajut päihdesekoilut

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon tiistaina alkaneen tuotantokauden ainakin ulkoisesti räväkin asukas on BB-Terhi, joka on kertonut avoimesti elämästään ja vartalostaan. Räväkkä Terhi on siviilissä yhden lapsen äiti, jolla on ollut värikäs nuoruus.

24-vuotias tamperelainen automaalari kertoi eilen muille asukkaille olleensa jo teini-ikäisenä villi tapaus. Hän oli juonut 14-vuotiaana niin paljon alkoholia, että puhalsi huimat kolme promillea. Toisella kerralla mittari ei hänen mukaansa edes riittänyt mittaamaan promillemäärään.

– Ensin tää mun paras kaveri puhals jonku kolme promillee. Sitten tää toinen kaveri puhals: se puhals melkein neljä promillee. Mulle ei mittari riittäny, BB-Terhi kertoi asukkaille ohjelman verkkosivujen mukaan.

Lisäksi tamperelainen kertoi vastustaneensa poliisia, jolloin hänet oli viety käsiraudoissa putkaan.