Tekopenikset aiheuttivat ilmiriidan BB-talossa

Big Brother · Stara.fi

Tänään Big Brother -talossa alkoi päivätehtävä, jossa liikennevalot määräävät koska asukkaat saavat nauraa ja koska eivät. Hetki sitten tehtävä sai jatkoa, kun Isoveli ilmoitti erikoisesta käänteestä.

Päivätehtävän suorittaminen oli jo valmiiksi vaikeaa punaisen valon palaessa naurukiellon merkiksi. Isovelin toimittaman viestin lukeminen sai aikaan äänekkäitä naurupurskahduksia.

– Kaikille on päähän kiinnitettävät tekopenikset ja ne pitää kiinnittää kunnolla. Sen lisäksi kuusi asukasta kiinnittää tekotakapuolen olkapäähänsä päähän kiinnitettävän tekopeniksen lisäksi, BB-Oscar luki ohjetta.

Tämän jälkeen asukkaat ryhtyivät tirskahdellen kiinnittämään strap-on -tekopeniksiä yläpäihinsä.

– Nää on kyllä ihan kunnolliset dildot. Tosin vähän pienet, BB-Ben ihmetteli.

– Kaikille nyt ky*pä otsalle, BB-Stefan totesi.

Pian selvisi, että BB-Tamer ei suostu laittamaan tekopenistä päähänsä. Hän pyysi Sebastiania vielä kysymään Isoveliltä, että tarvitseeko hänen osallistua kisaan.

– Jaksakaa odottaa muutama minuutti oikeasti, Tamer vastasi saamaansa kritiikkiin.

– Tänne on tultu tekemään näitä tehtäviä. Näitä tulee tänään lisää! Jos ei halua lähteä tällaisiin mukaan, niin ei tarvitse tulla tänne, Tamerin niskottelusta suivaantuneet naiset totesivat yhteen ääneen.

– Mie tiedän, että en tule tänään dokaamaan, mutta en mäkään halua pilata tätä tehtävää, BB-Minna totesi Tamerille.

Pian BB-Sebastian tuli päiväkirjahuoneesta. Hän kertoi, ettei itsekään aio osallistua kilpailuun. Biseksuaali mies myös perusteli vastahakoisuutensa.

– Ihmisiä ei voi pakottaa, ja minä en ainakaan aio ripustaa tätä ky*pää otsaani. Liikennevalojutussa olen mukana, mutta tässä en. En aio tehdä itsestäni kävelevää mainosta ky*pä otsassa, BB-Sebastian totesi.

– Mä sanoin, että mä voin laittaa tän tänne (osoitti jalkoväliinsä), mutta mä en suostu laittamaan tätä päähän, BB-Tamer raivosi häntä kritisoiville asukkaille.