Prinssi jäi auton alle Beverly Hillsissä – kiidätetty sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa nykyisin asuva prinssi Frederic Von Anhalt tunnetaan parhaiten viihdetähti Zsa Zsa Gaborin aviomiehenä. Nyt 68-vuotias prinssi on joutunut auto-onnettomuuteen Beverly Hillsissä ja kiidätetty sairaalaan.

Frederic Von Anhalt oli tiedottajansa mukaan perjantaina ylittämässä katua, kun auto ajoi hänen päälleen. Onnettomuuspaikalle Camden Driven ja Brighton Wayn risteykseen saapui nopeasti ambulanssi, joka kiidätti prinssin sairaalahoitoon. TMZ-julkaisun alustavien tietojen mukaan prinssin jalka on ilmeisesti murtunut.

Poliisin mukaan prinssi oli todennäköisesti ylittänyt kadun muualla kuin suojatiellä, mikä oli edestauttanut onnettomuuden syntymiseen. Tutkimukset ovat tosin edelleen käynnissä. Frederic Von Anhalt ja 94-vuotias Zsa Zsa Gabor juhlivat taannoin 25. hääpäiväänsä Los Angelesissa sadan hengen juhlissa.