Imogen Thomasin muodot varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Walesialainen glamour-malli ja televisiopersoona Imogen Thomas nousi taannoin viihdelehtien otsikoihin paljastettuaan salasuhteensa huippufutari Ryan Giggsiin. Sosiaalinen media onkin riepotellut 28-vuotiasta Thomasia ja nimitellyt häntäkodinrikkojaksi.

Suhderumban jälkeen Thomas onkin saanut rutkasti palstatilaa ja neitokainen on ottanut siitä kaiken irti. Big Brother -realityohjelmastakin tutulle kaunottarelle lähetettiin muun muuassa tappouhkauksia salasuhteen selvittyä. Nyt Thomas on kuvattu nauttimassa aurinkolomastaan Marbellassa, Espanjassa. Muodokas neitokainen ei jäänyt keneltäkään huomaamatta.

Taannoin Imogen Thomas julkaisi myös itse rohkeita alusvaatekuviaan verkossa. Twitter-blogissaan julkaisemissa kuvissa neitokainen totesi, että vatsalihakset ovat hiljalleen tulossa näkyviin ja kertoi saaneensa litistettyä vatsaansa bikram-joogalla.