Jessica Simpson kyllästyi rintoihinsa – kuppikoko pienenee selvästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti, näyttelijä ja laulaja Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä painonsa nousujen ja laskujen merkeissä. Hänen bisneksensä luistavat mainiosti, ja ne ovat tuoneet Jessicalle kymmenien miljoonien omaisuuden.

Neitokainen on astelemassa pian alttarille Eric Johnsonin kanssa. Sitä ennen hän aikoo kuitenkin teettää operaation muhkeille rinnoilleen. Parhaillaan vaaleaverikkö pudottaa painoaan. In Touch -lehden mukaan Jessica on päättänyt pienentää rintansa leikkauksella ennen häitään.

– Hänen mielestään rintojen pienentäminen saa hänet näyttämään laihemmalta suurena päivänä, lähde kertoi lehdelle.

Jessica Simpson tähditti vuonna 2005 Speedfit-yhtiön treenivideota, jonka julkaisemisen hän sai viime vuonna kiellettyä oikeudessa. Talven aikana video oli kuitenkin vuotamassa verkkoon, kun sitä kaupiteltiin eniten tarjoavalle. Vielä videota ei ole kuitenkaan julkisuudessa nähty.