Teinitähti järjesti hulvattoman pilan kollegalleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinisensaatio Justin Bieber on tunnettu häikäilemättömän uskollisista faneistaan. 17-vuotias poptähti kiinnitettiin äskettäin Punk’D -televisiosarjan vetäjäksi ohjelman edellisen pääjehun Ashton Kutcherin siirryttyä Miehen puolikkaat -hittisarjaan.

Suositussa sarjassa tehdään julkkiksille kepposia ja seurataan heidän reaktioitaan. Nyt Bieberin kerrottiin valinneen ensimmäiseksi uhrikseen kantritähti Taylor Swiftin. Poptähti pyysi huijauksessa Swiftin tulemaan hänen rantahuvilalleen kirjoittamaan uutta kappaletta. Hetken aikaa talossa hengailtuaan Bieber sai kantritähden ampumaan hänen kanssaan ilotulitusaketteja. 21-vuotias Swift ampui yhden raketin, joka ”vahingossa” lensi läheiseen huvijahtiin sytyttäen sen palamaan.

Kantrikaunotar ei kuitenkaan tiennyt, että veneessä olleet ihmiset olivat näyttelijöitä ja huvijahdissa oli meneillään lavastetut hääjuhlat. Aviopari ja häävieraat joutuivat uimaan rannalle tulipalon sytyttyä. Swift oli suunniltaan kauhusta, kunnes Bieber paljasti koko tapauksen olleen huijausta.

– Miten voit tehdä tämän minulle? Kantritähti naureskeli saatuaan tietää joutuneensa huijatuksi The Hollywood Lite -sivuston mukaan.

Megatähteyden saavuttanut teinipoppari Justin Bieber kertoi äskettäin haluavansa palata takaisin kotikaupunkiinsa Kanadan Stratfordiin ja perustaa siellä perheen. Viime aikoina on uutisoitu myös tähden eronneen tyttöystävästään Selena Gomezista, mutta pariskunta tyrmäsi huhut jälleen kerran kuhertelemalla VMA MTV Video Music Awards -palkintogaalassa.