BB-Mikael tyrmistyi Kadin homovihjailuista – katso

Big Brother Nettivideot · Stara.fi

Big Brother -talossa asustaa parhaillaan muiden asukkaiden tavoin myös 23-vuotias vantaalainen BB-Mikael. Ensimmäisenä taloon astellut mies ehti ennen taloon siirtymistään Staran Chaos Tube -blogin haastatteluun.

Big Brother -talossa itsekin aikoinaan asunut Kadi tiedusteli Mikaelilta millaisia naisia hän taloon odottaa.

– En mä tiedä. Sellaisia jotka ei hauku mua. Mä tykkään erityisesti sellaisista naisista, jotka ei halua mua. En mä oikeasti odota mitään. Mä odotan, että siellä on tyttöjä ja ettei siellä ole pelkästään miehiä, BB-Mikael kertoi

– Kyllä mä sanon, että jos mä tutustun ihan uusiin ihmisiin, niin ehkä mä kuitenkin meen esittäytymään ensin niille muijille. Jos tulee tuntemattomia ihmisiä, niin kyllä ne kauniimmat käyn ensin läpi ja sit oman sukupuolen edustajat, Mikael jatkoi.

– Ei siinä mielessä? Siis jos loppuu kesken hyvännäköiset naiset, Kadi tivasi.

– Ei todellakaan! Mitä sä oikein vihjailet? Ei! Multa on turha odottaa sellaisia ylläreitä, Mikael tyrmistyi.