Nelivuotias käy suihkurusketuksessa

Ohhoh! · Stara.fi

Brittiläinen äiti Jools Willis on aiheuttanut varsinaisen kohun käyttämällä neljävuotiasta Tate-tytärtään säännöllisesti suihkurusketuksessa. Kauneussalongissa ruiskutettu sumute vahvistaa nimittäin äidin mielestä tyttärensä itsetuntoa.

Lastensuojelujärjestöt kauhistelivat tapausta ja tyrmäsivätkin pian kauneudenhoitomenetelmät pienille lapsille. 37-vuotiaan äidin mielestä suihkurusketus on harmiton ja saa tyttärensä tuntemaan olonsa kauniiksi. Myös Willisin kymmenenvuotias Darcie-tytär käy päivettymässä sumutteen avulla ja laitattamassa kyntensä äitinsä liikkeessä. Willis omistaa kaksi kauneudenhoitoalanliikettä miehensä Alexin kanssa.

– Tatella on kaikista haalein rusketus sumutteista. Se on turvallinen ja ei aiheuta minkäänlaista harmia, Willis kertoi The Sun -lehden mukaan.

Äiti kertoi myös antavansa pojilleen kauneushoitoja. Hän hoitaa 14-vuotiaan Zac-poikansa ihoa ja epäpuhtauksia kollageeni-hoidoilla. Kuusivuotias Chayse-poika taas käy suihkurusketuksessa ja kertoi pitävänsä sen kihelmöivästä vaikutuksesta.

Lastensuojelujärjestöjen mielestä äiti korostaa liikaa tyttärensä seksuaalisuutta ja tekee siten tyttärestään potentiaalisen uhrin esimerkiksi pedofiileille. Kidscape-järjestön Claude Knightsin mielestä lapsia ei saisi kannustaa kasvamaan aikuiseksi liian nopeasti.

– Meidän täytyy antaa lapsiemme olla lapsia. Todellinen itseluottamus ja itsetunto kasvaa lapsuuden myötä. Emme saa kannustaa heitä kasvamaan aikuiseksi liian nopeasti, Knights kertoi The Sun -lehdelle.