Rap SM 2011 -kilpailut Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2011 RAP SM Freestyle Battle kilpailut järjestetään perjantaina 4. marraskuuta Nosturissa, Helsingissä. Nosturin finaalitapahtumassa tuomareina toimivat Altis, Staffro ja Jontti. Tapahtuman erikoisvieraana nähdään amerikkalainen Elzhi yhdessä livebändin kanssa.

Elzhi on tunnettu Slum Village yhtyeestä, mutta soolo-urallaan hän on saanut aivan uutta nostetta julkaistuaan Elmatic albumin, joka on tribuutti Nas-Ilmatic albumille. Nosturissa Elzhi esiintyy yhdessä livebändin kanssa.

Tuomareista Altis on kaksinkertainen RAP SM Suomenmestari vuosilta 2008 & 2010, Staffro on tuottaja-dj Recluse Crew & Kollabo Brothers yhtyeistä ja Jontti on tuttu mm rap-duosta Shakan kanssa. Lisätiedot, säännöt ja ilmoittautumislomake löytyvät osoitteesta www.rapsm.fi.