Sedu avaa Helsinkiin Ravintolateatteri Koiton

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kirjailija Katariina Leino, näyttelijä-ohjaaja Petri Lairikko ja ravintoloitsija Sedu Koskinen avaavat syyskuun lopussa Helsinkiin kansainvälisen tason ravintolateatterin, Musiikkiteatteri Koiton.

Musiikkiteatteri Koitto avataan Koiton saliin Yrjönkadulle. Tila on remontoitu musiikkiteatterin tarpeisiin. Kerralla esitystä pääsee seuraamaan jopa 400 katsojaa. Ravintolakokonaisuus sisältää musiikkiteatterin lisäksi Club Varietyn, ruokaravintola Koiton grillin sekä viini- ja shamppanjabaari Skumpan.

Koiton syyskauden aloittaa 30. syyskuuta The Beatles Forever. Lavalla tullaan näkemään tunnettuja nimiä, ja mukana ovat esimerkiksi Ville Virtanen, Jussi Lampi, Kari-Pekka Toivonen, Samuli Laiho, Otto Kanerva, Mikko Kivinen, Laura Voutilainen, Esko Roine, Petja Lähde, Tatu Siivonen, Martti Suosalo.