Jackass-tähti Steve-O perui Suomen keikkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin hurjapäihin lukeutuva Jackass-tiimistä tuttu Steve-O on perunut Suomen keikkansa. Hurjista tempauksistaan tunnetun miehen oli määrä nousta lavalle Helsingin Tavastialla torstaina 6. lokakuuta.

Staran saamien tietojen mukaan peruuntumisen syyksi on ilmoitettu merkittävä televisioesiintyminen Yhdysvalloissa.

Kyseessä olisi ollut The Entirely Too Much Information -maailmankiertueeseen liittyvä esiintyminen. Jackass-ohjelman ja elokuvien lisäksi Steve-O on tehnyt jo pitkään uraa stand-up -koomikkona. Aiemmin tänä vuonna hän hauskutti televisiokatsojia Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana.

Maaliskuussa Steve-O pidätettiin hänen saavuttuaan Kanadaan. Hänet oli etsintäkuulutettu maassa jo kahdeksan vuotta aiemmin, mutta miestä ei ole saatu kiinni. Etsintäkuulutus annettiin vuonna 2003, kun Steve-O syyllistyi maassa pahoinpitelyyn. Lopulta hurjapää otettiin kiinni Calgaryn lentokentän tullissa, kun hän saapui maahan esiintyäkseen paikallisella Laugh Shop Comedy Club -klubilla.