BB-Amanda paljasti: ”Seurustelen suomalaisen räppärin kanssa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talo sai heti kauden alussa uuden asukkaan, kun BB-Amanda liittyi asukaskaartiin. Hänellä olikin talossa jo tuttu mies, sillä Amanda ja Ben ovat olleet yhteyksissä aiemminkin talon ulkopuolella.

Hjallis Harkimon sukulaistyttö Amanda on ilmoittanut statuksensa sinkuksi Big Brotherin esittelysivuilla. Nyt brunette kuitenkin kertoi talon asukkaille seurustelevansa kenialaistaustaisen räppäri Junon kanssa. Etenkin BB-Tanja oli innoissaan Amandan poikaystävästästä.

– Älä ikinä jätä sitä. Se on meinaan aika hyvä, Tanja muistutti Amandaa talon pihamaalla.

– Mä vaan toivon et se ei jätä mua tän Big Brotherin takia, Amanda vastasi kehotukseen.

Eilen BB-Ben makoili Amandan kanssa lähekkäin sängyllä. Mies on aiemmin kertonut, että kaunotar ei ole hänen tyyliään, koska hän pitää vain vaaleaveriköistä. Ben kuitenkin käytti sängyssä makoillessaan kaikki korttinsa Amandan liehittelemiseen ja kertoi muun muuassa luopuvansa blondeista.