BB-Terhi murtui yllättäen itkuun

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon ylivoimaisesti räväkin asukas BB- Terhi murtui tänään yllättäen itkuun. Terhi suuntasi talon makuuhuoneeseen, kyykistyi seinän viereen istumaan ja alkoi nyyhkyttää. Syytä murtumiselleen hän ei kertonut.

– Halutsä että me mennään pois? Halutsä olla yksin, samassa huoneessa ollut BB-Stefan tiedusteli.

BB-Terhi vastasi nyökytelleen ja jatkoi itkemistä. Samaan aikaan muut ruokailivat keittiössä.

– Mä haluaisin pestä pyykkiä. Tai muuten antaa koko asian olla, Terhi nyyhkytti myöhemmin huoneeseen tulleelle Annikalle.

Aiemmin tänään 24-vuotias tamperelainen automaalari BB-Terhi suoritti salatehtävän lavastaessaan itsensä yökastelijaksi. Big Brother antoi Terhille jo kauden ensimmäisenä päivänä salatehtäväksi lavastaa joku talon asukkaista yökastelijaksi. Isoveli antoi Terhille aikarajan tehtävän suorittamiseen, joka umpeutui tänään. Nokkela asukas keksi kuitenkin viime yönä lavastaa muiden asukkaiden sijaan itsensä yökastelijaksi.