Maailman suurin krokotiili kiinni Filippiineillä: ”Auton kokoinen jättiläinen” – katso video

Ohhoh! · Stara.fi

Elokuvissa on nähty valtavankokoisia petoeläimiä, jollasiai kuitenkin nähdään aika ajoin myös todellisuudessa. Nyt Filippiineillä on saatu kiinni krokotiili, jolle ihminen olisi vain pieni suupala.

Kyläläiset ja expertit saivat kiinni peräti 600 kiloa painavan krokotiilin elävänä, ja siitä aiotaan seuraavaksi tehdä ekoturismiin keskittyneen puiston vetonaula. Pituutta urospuolisella järkäleellä on huimat 6,4 metriä, mikä on maailmanennätys. Edellinen maailman suurin kiinni jäänyt krokotiili oli Australian Cairnsissa pyydystetty 5,5 metrinen yksilö.

Katso video krokotiilista tästä.

Kolmen viikon jahdin jälkeen kiinni jääneen krokotiilin epäillään syöneen alueella kesäkuussa kadonneen kalastajan. Krokotiilin asettaminen näytille tekee siitä uhan sijaan nähtävyyden. Jatkossa se on esillä Bunawanin kaupungissa.