Miranda Kerr upeissa mallikuvissa catwalkilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Miranda Kerr ja hänen näyttelijämiehensä Orlando Bloom saivat tammikuussa perheenlisäystä, kun heille syntyi esikoispoika. Victoria’s Secret -brändin yhtenä keulakuvana nähtävä Kerr palasi pian synnytyksen jälkeen töihin uimapuku- ja bikinimalliksi.

28-vuotias Kerr esiintyi taannoin Mexico Cityssä muotinäytöksessä, jossa hän esitteli muiden muassa iltapukuja. Nyt tuore äiti on ikuistettu poseeraamassa muotinäytöksessä Meksikossa, jossa hän keikisteli catwalkilla upeassa mekossa.

Australialainen Kerr alkoi seurustella näyttelijä Orlando Bloomin kanssa vuonna 2007. Pari avioitui intiimissä seremoniassa viime vuoden heinäkuussa. Mittavan mallinuran tehnyt Kerr palasi pian parin esikoisen syntymän jälkeen mallintöihinsä. Kaunotar on kertonut perhe-elämän olevan hänelle tärkeintä, sillä hän kokee mallina olemisen pelkkänä työnä.