Naku-uinti päättyi huonosti – oli viedä hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin supertähti Rihanna kuvattiin juhlimassa ystäviensä kanssa huvijahdilla, ja samalla hänet kuvattiin uimassa lähes alastomana. Laulaja oli nimittäin juovuspäissään jättänyt bikiniensä alaosan pukematta. Nyt eräs toinen naku-uinti on päättynyt huonosti, mutta ei kuitenkaan traagisesti.

Britannian Portsmouthissa eräs alastonuintia kokeillut 21-vuotias nuorimies on nimittäin joutunut tukalaan tilanteeseen, kun hän jäi jumiin mutaan noin 80 metriä rannasta. Laskuveden aikaan mutaan jääminen muodostui hengenvaaralliseksi siinä vaiheessa, kun nousuvesi alkoi ja oli hukuttaa nakuilijan, Mirror-lehti uutisoi.

Naku-uimarilla oli mukanaan ystävä, joka jäi myös kiinni mutaan. Ystävä onnistui kuitenkin pääsemään irti ja uimaan rantaan. Sieltä hän soitti siskolleen, joka puolestaan soitti hätänumeroon ja kertoi erikoisesta hätätapauksesta. Avun saapuessa paikalle enää nuoren miehen pää oli veden pinnalla.