Salma Hayekin muodot eivät jätä kysyttävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla.

Äskettäin meksikolaiskaunotar paljasti Allure-lehdessä tuuheiden ja paksujen hiuksiensa salaisuuden. Hayek kertoi mummonsa rikkoneen lapsena kananmunia hänen päähänsä. Tällä kertaa Salma nähdään poseeraamassa näyttävässä kuvagalleriassa 45-vuotispäivänsä kunniaksi.

Näyttelijäkaunotar kertoi Alluren haastattelussa myös tulleensa itsevarmemmaksi ja sinuiksi seksuaalisuutensa kanssa vasta vanhemmalla iällä. Ranskalaisen miljardööri Francois Henri Pinaultin kanssa naimisissa oleva Hayek synnytti parin yhteisen Valentina-tyttären vuonna 2007.

45-vuotias meksikolaissyntyinen Salma Hayek poseerasi taannoin nakuna valokuvaaja Timothy Whiten valokuvakirjassa nimeltä Hollywood Pinup. Kesällä Hayek aiheutti kohua esiinnyttyään paljastavassa asussa Nickelodeon-lastenkanavan Dora The Explorer -ohjelmassa. Hayek paljasti myös taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja.