Uniikki ja Mikael Gabriel yhteiskiertueelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syyskuusta lähtien hip-hop-faneille on luvassa harvinaista herkkua, kun suomiräpin kärkinimiin lukeutuvat Uniikki ja Mikael Gabriel lähtevät yhteiskiertueelle. Luvassa on roppakaupalla hittibiisejä, lavakarismaa ja energistä meininkiä.

Yhteistyö lähti liikkeelle, kun räppärin uraa aloitteleva Mikael pyysi Uniikkia mukaan yhteisen biisin tekoon. Kokeneempi artisti huomasi nuorukaisen kyvyt, yhteinen kappale syntyi ja pian Mikael Gabriel oli mukana Uniikin keikoilla. Nuoren räppärin ura lähti nopeasti nousuun ja pian hänellä olikin kalenteri täynnä omia keikkoja. Tänä syksynä artistit päättivät fanien iloksi yhdistää voimansa ja yhteisrundi käynnistyy Porista 9. syyskuuta.

– Tämä on mahtava tilaisuus päästä esiintymään yhdessä hyvän ystävän kanssa. Mikael on erittäin lahjakas, hänellä on huikea työmotivaatio ja hän osaa ottaa yleisönsä, Uniikki kehuu.

– Uniikin opeissa olen oppinut itse esiintymään ja hänen kanssaan on kiva olla lavalla. Keikoilla on varmasti kova meininki ja odotan mielenkiinnolla, mikä kaupunki tulee huutamaan eniten, Mikael Gabriel kertoo.