BB-Janica: ”Me ollaan BB-nobodyjä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelma on tuonut Suomeen lukuisia uusia pikkujulkkiksia, jotka ovat tulleet tunnetuiksi realityohjelman kautta. Viime vuosina yhä useampi asukas on kuitenkin unohdettu heti talostsa häätämisen jälkeen. Eilen illalla sama asia oli myös nykyisten asukkaiden huulilla.

BB-Mikael, BB-Janica ja BB-Terhi keskustelivat aiheesta. Janica totesi lopulta, ettei pidä itseään julkkiksena vain sen takia että on parhaillaan osallistumassa televisio-ohjelmaan.

– Me ollaan BB-nobodyjä. En mä ole koskaan ajatellut tätä sellaisena, että me ollaan jotain julkkiksi, wow wow, Janica totesi muiden nyökkäillessä hyväksyvästi.

– Jengi oikeesti puhuu tästä koko ajan, että mitähän nyt tapahtuu, Mikael ihmetteli myös ohjelman saamaa suosiota.

Mikael aikoi kertoa miksi alunperin haki ohjelmaan, mutta keskeytti tarinansa, koska olisi silloin mahdollisesti puhunut kielletyistä tuotannon asioista. Pian keskustelu siirtyi asukkaiden parhaisiin ystäviin, joista kunkin tuli lyhyesti kertoa.