Tältä Taru Sormusten herra -päätähti näyttää nyt – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taru sormusten herrasta -trilogian päätähti huvittui taannoin huhuista, joissa arvuuteltiin hänen seksuaalista suuntautumistaan. 30-vuotiaasta tähdestä nimittäin levitettiin Internettiin lukuisia valokuvia, joissa hän esiintyi arveluttavissa asennoissa miespuolisten hobbittien kanssa. Kuvat oli tehty kuvankäsittelyohjelmalla, eivätkä siis olleet aitoja.

Eilen näyttelijä kuvattiin paparazzien toimesta Los Angelesin Venice Beachilla. Wood oli pukeutunut varsin rennosti ja käytti iltapäiväänsä muiden muassa rantabulevardin liikkeissä shoppailuun.

Kuva: BANG Showbiz

Pari viikkoa sitten Elijah Wood paljasti High Times -lehdelle mielipiteensä marihuanasta. Näyttelijäkomistuksen mielestä kyseinen huume on nimittäin harmitonta ja hän ihmetteli miksei huumetta ole laillistettu. Wood kuitenkin kertoi ettei itse juurikaan polta pilveä sen aiheuttamien sivuvaikutuksien takia.

– Rehellisesti, en ole kova pilvenpolttaja. Se ei ole koskaan sopinut minulle. Olen aina kuitenkin toivonut, että voisin polttaa pilveä ja saavuttaa siihen sopivan sietokyvyn, Wood paljasti High Times -lehdelle.

Näyttelijäkomistus uskoi myös marihuanan levinneen jo laajalle Hollywoodissa ja sen tulleen jo osaksi normaalia elämää. Hänen mielestään ihmiset eivät enää yritä piilotella pilvenpolttoaan. Wood kertoi sen olevan osa joidenkin ihmisten elämää hyvin luonnollisella tavalla.

Elijah Wood tulee näyttelemään toistamiseen Frodo Reppuli -hobbitin roolissa vuosina 2012 ja 2012. Tänä vuonna nimittäin vahvistettiin, että Wood näyttelee rooliaan elokuvassa The Hobbit. Näyttelijän ura alkoi jo vuonna 1987, kun hänen äitinsä vei poikansa erään mainoksen koekuvauksiin.