Kate Winslet nosti rintansa framille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Titanic-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt näyttelijä Kate Winslet on sittemmin tehnyt monia muitakin menestysrooleja, mutta parhaiten hänet tunnetaan juuri tuosta klassikkoroolistaan. Yksityiselämäänsä Kate on yrittänyt varjella liialta julkisuudelta.

Nyt 35-vuotias näyttelijäkaunotar on ikuistettu Venetsiassa Italiassa leffabileiden punaisella matolla asussa, joka ei olisi enempää voinut korostaa hänen rintamustaan. Asu on tyrmätty laajasti viihdelehdissä, joissa sitä on kommentoitu muiden maussa mauttomaksi ja tökeröksi. Katso kuva tästä.

Muutama päivä sitten Winslet kertoi lapsiensa puhuvan jatkuvasti hänen uusimman elokuvansa oksennuskohtauksesta. Winslet otti kymmenenvuotiaan Mia-tyttärensä ja seitsemänvuotiaan Joe-poikansa mukaan Carnage-elokuvansa kuvauksiin. Eräässä kohtauksessa Winslet näyttelee oksentavansa teko-oksennuksen avulla.

– Lapseni olivat mukana töissä silloin, kun kuvasimme oksennuskohtauksen. He eivät ole lakanneet puhumasta siitä sen jälkeen. Se oli hysteeristä, näyttelijätär kertoi Female First -sivuston mukaan.

Näyttelijätär kertoi koko kuvaustiimin nauraneen kippurassa kyseiselle kohtaukselle. Winslet kertoi teko-oksennuksen olleen ällöttävää ja uskoi ettei moni ihminen kykenisi pitämään sitä suussa. Hän kertoi kohtauksesta tulleen hulvatonta kuvamateriaalia kameralle.

Äskettäin näyttelijäkaunottaren uutisoitiin pelastaneen 90-vuotiaan vanhuksen palavasta talosta. Oscar-voittaja Winslet oli vieraana perheineen brittiläisen liikemiehen Richard Bransonin Karibian Necker-saarella. Rajun myrskyn seurauksena salama iski hulppeaan kartanoon ja sytytti sen tuleen.