Robert Pattinson tyttöystävästään: ”Näytti aivan alienilta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittujen Twilight-vampyyrielokuvien tähti Kristen Stewart tähditti äskettäin Welcome to the Rileys –elokuvaa. Seuraava Twilight: Breaking Dawn -elokuva julkaistaan kahdessa osassa, ja silloin neitokainen palaa tuttuun Bella Swan -rooliinsa.

Kristen seurustelee nykyisin Twilight-vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin kanssa. Nyt Robert on antanut tyttöystävästään hieman hämmentävän lausunnon liittyen saagan viimeiseen elokuvaan.

– Elokuvassa on kohtauksia, joissa Kristen näyttää aivan alienilta. Kun vauva syö häntä sisältä päin hän näytti aavemaiselta ja riutuneelta. Hänelle tehtiin karmaisevat meikit ja kun näin hänet ihmettelin että kuvaammeko tosiaan Twilight-elokuvaa, Robert Pattinson kertoi Premiere-lehdelle.

Viime vuonna FHM-lehti rankkasi Twilight-typyn maailman kuudenneksi seksikkäimmäksi naiseksi. Supersuosittu näyttelijäkaunotar kertoi viime kuussa, ettei voi sietää ihmisten mairittelevia kommentteja hänen ulkomuodostaan, koska hän ei itse tunne olevansa kovinkaan viehättävä. Pian hän kuitenkin poseerasi poikkeuksellisen kuumana kaunottarena W Magazine -lehden kansikuvassa.

Twilight-saagan viimeisimmässä osassa Stewartin roolihahmosta tulee äiti. Isänä on tietenkin Edward Cullen eli Robert Pattinson. Roolihahmo Bella Swan on Stewartille rakas, ja hän odotti malttamattomana kuvauksien alkamista vampyyripariskunnan jälkikasvua Renesmeetä esittävän lapsen kanssa.