Lady Gaga ilman meikkejä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kertoi taannoin ettei hän osaa enää erottaa oikeaa minäänsä lavapersoonastaan. Äskettäin laulajan kerrottiin julkaisevan itsestään valokuvakirjan, jossa nähdään myös intiimejä otoksia tähdestä.

Nyt voimakkaista meikeistään ja peruukeistaan tunnettu poptähti on paljastanut meikittömät kasvonsa Harper’s Bazaar -lehdelle. Vaikka Lady Gaga kertoi pitävänsä paljon meikkiä, hän muistutti olevansa aina sama ihminen sisältäpäin.

– Vaikka meikkaan paljon, olen sisältäpäin aina se sama ihminen, Gaga kertoi lehdelle.

Taannoin megatähti purskahti itkuun tuomaroidessaan So You Think You Can Dance -tanssikilpailua. Hän kertoi tanssijoiden esityksien olleen niin herkkiä ja tunteellisesti voimakkaita ettei hän voinut pidätellä tunteitaan. Megatähti myös paljasti äskettäin olevansa yksinäinen.

http://www.radaronline.com/exclusives/2011/09/lady-gaga-no-makeup-magazine-cover-black-white-harpers-bazaar