Tyttöbändin sinkkukaunotar on timmi bikinikissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosituimpiin tyttöyhtyeisiin Britanniassa taannoin kuuluneen Girls Aloud -yhtyeen kaunotar Sarah Harding on viime aikoina tehnyt näyttävän paluun viihdelehtiin. Ei tosin musiikillaan, vaan lähinnä bikinikuvillaan.

Eilen Harding vahvisti eronneensa poikaystävästään Tom Cranesta neljän vuoden seurustelun jälkeen. Kaunottaren mukaan he pitävät ainakin tauon suhteestaan. Pariskunta ilmoitti asiasta Twitter-blogissaan. Taannoin Sarah kuvattiin tyylikkäässä uima-asussa nauttimassa rantalomasta.

Kuva: BANG Showbiz

28-vuotias englantilainen Sarah Harding tuli alunperin tunnetuksi Popstars-realityohjelman kilpailijana. Ohjelman myötä hänet kiinnitettiin Girls Aloud -yhtyeen jäseneksi. Sen lisäksi hänet tunnetaan myös mallina, näyttelijänä ja säveltäjänä. Nykyisin hän tekee soolouraa laulajana. Vuonna 2009 brittimiehet äänestivät hänet maailman 87. seksikkäimmäksi naiseksi.