Tunnustiko BB-Terhi vahingossa vakavan rikoksen? Tuomio jopa vuosi vankeutta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat ovat paljastaneet toisilleen runsaasti salaisuuksiaan, joiden joukossa on kuitenkin ollut myös hieman kyseenalaisia paljastuksia. Eilen illalla BB-Terhi lipsautti keskustelussa asian, joka voi kiinnostaa jatkossa myös viranomaisia.

Tiistai-iltana kello 22.20 asukkaat keskustelivat parhaista ystävistään. Mukana keskustelussa oli myös BB-Terhi, joka tuli samalla mahdollisesti tunnustaneeksi vakavan rikoksen. Hän nimittäin kertoi parhaasta ystävästään ja myönsi varastaneensa ystävänsä kanssa postia.

– Ei me mitään alkoholia tarvita. Kerran me käytiin pöllimässä vankilan postit. Se oli ihan sikahauskaa. Sit me vaan sniikkailtiin siellä, BB-Terhi kertoi.

Mikäli Terhin paljastus pitää paikkansa, voidaan häntä syyttää varkaudesta ja viestintäsalaisuuden loukkaamisesta. Viestintäsalaisuuden loukkaamisesta voidaan tuomita sakkoon tai enintään vuodeksi vankeuteen. Myös yritys on rikoslain mukaan rangaistavaa.