Abigail Clancyn läpinäkyvä asu ei peittänyt mitään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Brittimiehet rankkasivat hänet viime vuonna maailman 10. seksikkäimmäksi naiseksi.

Alastomana Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron sivuilla poseerannut kaunotar on ollut tiiviisti otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan miehensä Peter Crouchin ansiosta. Nyt Abbey on yllättänyt poseeraamalla niin läpinäkyvissä asussa, että se olisi hyvinkin voinut olla peräisin aikuisviihteeseen erikoistuneesta kaupasta.

Kuva: BANG Showbiz

25-vuotias brittikaunotar oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.