Ali Lohanin muodonmuutos järkyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohanin teini-ikäinen pikkusisko Ali Lohan on seurannut isosiskoaan julkkisrintamalle. Aliana ”Ali” Lohan allekirjoitti äskettäin huikean mallisopimuksen NEXT Model -mallitoimiston kanssa.

Äskettäin Ali Lohan nähtiin PRVCY Denimin mainoskuvassa vähissä vaatteissa, vain miekka kädessään valkoisissa farkuissa ja valkoisessa topissa. Nyt pikkusisko on aiheuttanut hämmennystä tuoreilla kuvillaan, sillä muutamassa viikolla on tapahtunut järkyttävä muutos hänen ulkonäössään. Vertaa tuoretta ja parin vuoden takaista kuviaa tästä.

Mallineitokaisen perheen onkin kerrottu huolestuneen tyttärensä kuihtuneesta olemuksesta. Alin isä Michael Lohan uskoi mallimaailman vaikuttavan tyttärensä terveyteen.

– On pelottavaa nähdä tyttäreni noin laihana. Ali on ollut aina hoikka, mutta nyt hänen painonsa huolestuttaa minua. Mallialalla on negatiivinen vaikutus terveyteen, Michael Lohan kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Mallisopimus on Alille tilaisuus murtautua pois siskonsa tähteyden varjosta. Mallitoimisto on kertonut olevansa innoissaan uudesta mallistaan. NEXT Model -mallitoimiston muita kasvoja ovat muun muuassa Miranda Kerr, Milla Jovovich ja Molly Sims.

– Olemme erittäin innoissamme Aliana Lohanista. Hän on tulevaisuuden kasvo muotimaailmassa ja tulee olemaan valokuvaajien unelmakohde kameleonttimaisella kauneudellaan, mallitoimiston johtaja Alexix Borges hehkutti Just Jared -sivustolle.

Lohanin perheen isä Michael kertoi äskettäin Ali-siskon olevan ainut perheenjäsen, joka voisi auttaa ongelmaista siskoaan. Laulaja nimittäin kuuntelee Alia. Isä kertoi Lindsay-tyttärensä olleen kolme kertaa eri vieroitushoitolassa, mutta mikään hoito ei ole tuottanut tulosta.