Facebookissa leviää hulvaton Lauri Tähkä -huijausviesti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bändinsä taannoin sähköpostiviestillä erottanut suosikkilaulaja Lauri Tähkä tekee parhaillaan paluuta musiikkirintamalle uudella soolomateriaalillaan. Levy päätyy kauppoihin 26. lokakuuta ja sen ensimmäinen singlelohkaisu on nimeltään Polte.

Parin viime päivän ajan Facebookissa on naurettu Lauri Tähkän ja hänen uuden kappaleensa kustannuksella. Joku on nimittäin pannut liikkelle viestin, jossa Tähkän singlen mainoslinkkiä verrataan varsin yleisiin Facebook-huijauksiin. Viesti levisi eilen kulovalkean tavoin tuhansien suomalaisten Facebook-statukseksi.

VAROITUS!!! Facebookissa liikkuu postaus ”Lauri Tähkän uusi sinkku”. Älä missään nimessä klikkaa linkkiä, sillä linkin alta löytyy Lauri Tähkän uusi sinkku.

Levyn julkaisua edeltää vielä sinkku nimeltään Syyskuun kyy. Kappaleen julkaisu- ja radiopäivä on 5. syykuuta. Lauri Tähkä esittää kappaleen ensi kertaa uuden bändinsä kanssa Elämä Lapselle konsertissa 14. syyskuuta.

– Vihdoinkin poltetta hehkuvat uudet laulut pääsevät kaiken kansan kuultaville! Vasta sitten laulut alkaa elää, kun ne siirtyvät kuulijoille ja niistä tulee heille omia. Lauluja tehdessä on ollut vapautunut, riemukas, innostunut ja tahtova tunne, Lauri Tähkä kertoo.

– Tällä levyllä olen kyseenalaistanut kaiken tekemiseni, persoonani, luovuuteni, osaamiseni, puntaroinut, säätänyt, kääntänyt jokaisen kiven, mitä lauluihin tulee, kyntänyt kyisen pellon ja katsonut kannon alle, että mitä uutta löytäisin. Nyt nämä laulut ovat valmiita tulla kuulluiksi. Nöyränä jään odottamaan mitä tästä kaikesta pidätte, laulaja jatkaa.

Lauri Tähkä nähdään uuden bändinsä kanssa myös keikoilla seuraavasti:

01.12. Tampere, YO-Talo



02.12. Jämsä, Himos-Areena



03.12. Tahko, Spa-Areena



08.12. Helsinki, Tavastia



09.12. Vaasa, Amarillo



10.12. Pori, Yyterin Kylpylähotelli



16.12. Turku, Kooma



17.12. Hämeenlinna, Verkatehdas



28.12. Oulu, Tähti



29.12. Ruka, Zone



30.12. Tornio, Umpitunneli



31.12. Levi, HulluPoro Areena