Fintelligens ja Petter harvinaisella yhteiskeikalla: ”Stockholm-Helsinki livenä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen hiphopin suosituin yhtye Fintelligens ja genren ruotsalainen suursuosikki Petter nähdään yhteiskeikalla lauantaina 10. syyskuuta Helsingin The Circuksessa. Lavalle nousevat Petterin ja Fintelligensin lisäksi Redrama ja Timo Pieni Huijaus.

– Stockholm-Helsinki on esitetty livenä ainoastaan kerran Petterin kanssa. Odotan innolla, että päästään vetämään se klassikko taas! Petter lupasi tulla myös studiolla käymään, Elastinen kertoo.

– Siitä on vierähtänyt jo hetki, kun viimeksi ollaan oltu samassa paikassa keikalla Petterin kanssa. Hauska nähdä ruotsi-kollegaa pitkästä aikaa, toteaa Iso H.

Rähinän artistit ovat tunnettuja kovista livekeikoistaan ja lauantain keikalla tullaan näkemään jälleen huikea Rähinä show – show.

– Kotikaupungissa esiintyminen on aina siistii. Myös se, että paikan päälle on tulossa paljon ystäviä ja tuttuja tekee aina keikasta erikoisen. Muutenkin kattaus on niin siisti ku kaikki artistit on sellasia joiden musiikkia oon kuunnellu, ja kuuntelen edelleen. Itselleni illan keikka on yksi syksyn odotetuimmista. Yhteisvedot aina aika extemporee, joten ikinä ei tiedä mitä tulee tapahtumaan. Joten kannattaa tulla vaan mestoille, Timo Pieni Huijaus kertoi.