Hilary Duff tienasi 100 000 dollaria tekemättä töitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Lizzie McGuire -teinisarjasta aikoinaan julkisuuteen ponnahtanut Hilary Duff on ehtinyt nuoreen ikäänsä nähden luoda jo monipuolisen uran viihteen saralla. Nykyään 23-vuotias Duff on laajentanut uraansa näyttelemisestä ja laulamisesta myös kirjallisuuden pariin.

Äskettäin Hilary Duff ilmoitti olevansa raskaana aviomiehelleen, NHL-jääkiekkoilija Mike Comrielle. Raskausuutinen kuitenkin johti kaunottaren potkuihin tulevasta The Story of Bonnie and Clyde -elokuvasta, jossa hänen oli määrä näytellä Bonnie Parkerin roolia.

Taannoin Kauniit ja Rohkeat -näyttelijä Hunter Tylo voitti oikeustaistelun Melrose Place -televisiosarjan tuotantoryhmää vastaan. Näyttelijätär sai potkut raskauden takia ja sai jupakasta 4,8 miljoonaa dollaria. Nyt tuotantoyhtiö on ollut kaukaa viisas ja on suostunut maksamaan Duffille 100.000 dollaria erorahaa, vaikka tähti ei ehtinyt tehdä vielä mitään roolinsa eteen.

Vielä kesällä Duff kertoi Access Hollywoodille haluavansa vielä keskittyä uraansa ja siirtää lastenhankkimista tuonnemmaksi. Tähti kertoi harkitsevansa vielä uuden levyn tekemistä ennen mahdollista perheenlisäystä. Lizzie McGuire -tähti on esiintynyt muun muuassa elokuvissa Tuhkimotarina, Villi Tusina ja Material Girls.