Kaupan ryöstö nolosti pieleen – myyjä nauroi valeasulle! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikollisten älykkyysosamäärä on tunnetusti usein keskimääräistä alhaisemmalla tasolla, ja usein medioihin päätyykin aiheesta hulvattomia esimerkkejä. Nyt San Diegossa on tapahtunut ryöstön yritys, joka jäi yritykseksi totuttua nolommalla tavalla.

Mies oli nimittäin pukeutunut 7-Eleven -kaupan ryöstöä varten Gumby-animaatiohahmoksi, mutta sen vaikutus henkilökuntaan oli yllättävä. Myyjä ei ollutkaan kauhusta jäykkänä, vaan purskahti nauruun asun nähtyään. Ryöstön yritys tapahtui maanantaina Rancho Penasquitosin alueella.

Asiasta uutisoineen San Diego 10 Newsin mukaan myyjä ilmoitti ryöstäjälle, ettei tämän tulisi tuhlata hänen kallisarvoista aikaansa. Hän ei edes ilmoittanut asiasta poliisille, vaan vasta myymälävastaava teki ilmoituksen nauhan nähtyään. Myyjä ei ollut aiemmin nähneet Gumby-hahmoa. Hän kuvaili asua poliisille ”vihreäksi SpongeBobiksi”.