Kim Kardashianin kuvagalleria on kirjaimellisesti muhkea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian vihittiin äskettäin koristähti Kris Humphriesin kanssa. Avoinaisista kaula-aukoistaan ja kireistä minimekoistaan tunnetun kaunottaren uutisoitiin tienanneen 18 miljoonaa dollaria julkkisvieraiden värittämistä ökyhäistään.

Tasavuosia juuri täyttänyt Kim Kardashian tunnetaan erityisesti harvinaisen muodokkaasta takapuolestaan, jota taannoin epäiltiin myös silikonitäytteiseksi. Synttäreiden kunniaksi Kimin takapuolelle on omistettu kokonainen kuvagalleriallinen kuvia.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries kihlautuivat kuuden kuukauden seurustelun jälkeen. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.