Oscar-voittaja jäi auton alle – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Oscar-palkittu Hollywood-tähti Reese Witherspoon avioitui äskettäin Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Ennen Tothia Witherspoon tapaili hetken aikaa myös Jake Gyllenhaalia. Kaunotar nähtiin taannoin Water for Elephants -elokuvassa Robert Pattinsonin rinnalla.

Nyt TMZ-sivuston mukaan 35-vuotias suosikkinäyttelijä kiidätettiin sairaalaan auton törmättyä häneen juoksulenkillä. Witherspoonin vammojen kerrottiin kuitenkin olleen vähäiset, joten kaunotar selvisi rytäkästä säikähdyksellä.

Witherspoon oli ylittämässä juosten suojatietä, kun 84-vuotias nainen töytäisi autollaan tähtinäyttelijään. Autonkuljettaja sai tapahtuneesta vain huomautuksen väistämisvelvollisuudesta.

Äskettäin näyttelijäkaunottaren uutisoitiin etsivän itselleen ja perheelleen uutta kotia. Witherspoonin kerrottiin olevan kiinnostunut ostamaan muun muuassa näyttelijä Brad Pittin 13 miljoonan dollarin hulppean Malibun rantalukaalin.

Reese Witherspoon kertoi taannoin itkeneensä Water for Elephants -kuvausten päättymisen jälkeen, koska hän kiintyi niin kovasti kuvauksissa mukana olleeseen Tai-elefanttiin. Kiintyminen isoon eläimeen ei ole Reesen mielestä aivan tavallista, sillä yleensä vain näyttelijät kiintyvät toisiinsa. Witherspoonin mukaan Tai oli kuitenkin yksi näyttelijöistä, eikä hän olisi halunnut erota siitä.