Dokumentti esittelee karmaisevan totuuden Botoxista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ulkonäön kohentaminen botox-hoidoilla on yhä suositumpaa. 5D-dokumentti selvittää, mistä ryppyjä silottavassa ihmeaineessa on todella kyse. Botox-hoidot ovat tänä päivänä kaikkien saatavilla. Yhä useampi nainen ja myös mies hakeutuu piikille nuorekkaan ulkonäön toivossa.

Totuus botoxista -dokumentissa haastatellaan asiantuntijoita ja yritetään selvittää, miten Botox ja muut täyteaineet käytännössä toimivat. Dokumentissa tavataan myös teini-ikäinen botox-addikti, joka edustaa kasvavaa, pistoksiin koukkuun jääneiden nuorten joukkoa. Tarinansa kertoo lisäksi nainen, jolle pieleen mennyt täyteaineoperaatio jätti pysyvät arvet kasvoihin.

Viimeistään internetistä tilattu botox-setti ja sen sisältö nostavat järkytyksen pintaan. Dokumentin lopussa Kirsten on päätöksen edessä: mennäkö loppuun asti ja kokeilla pistoksia itse? Ohjelma esitetään TV5-kanavalla keskiviikkona 28. syyskuuta kello 19.00.