39-vuotias BB-Stefan antoi pusun 20-vuotiaalle Amandalle

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa ilmeni pari iltaa sitten kolmiodraama, kun sekä BB-Ben että BB-Stefan myönsivät olevansa ihastuneita talon tummaan kaunottareen Amandaan. Neitokainen on tosin kertonut, ettei kumpikaan miehistä kiinnosta häntä.

Stefan oli tuolloin juovuspäissään liiankin päällekäyvä, mutta katui seuraavana päivänä käytöstään. Tänään asukkaat saivat taas bileet, joista on poissa ainoastaan marsuhäkkiin rangaistusta kärsimään passitettu BB-Tanja. Stefan ja Amanda ovat parhaillaan molemmat porealtaassa, mutta aiemmin illalla talossa nähtiin taas mustasukkaisuutta.

Ben ja Amanda viihtyivät läheisissä tunnelmissa porealtaassa. Tilannetta seurannut 39-vuotias Stefan suuntasi pian makuuhuoneeseen ja taisi siellä tirauttaa myös pari kyyneltä. Myöhemmin 20-vuotias Amanda tuli noutamaan miestä takaisin juhliin. Keskustelun lomassa Stefan totesi kuiskaavansa neitokaisen korvaan, mutta antoikin yllättäen pusun Amandan poskelle. Pusun jälkeen paremmalle tuulelle tullut Stefan suuntasi muiden joukkoon juhlimaan.