LeAnn Rimes jätti rintaliivit kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka poptähti LeAnn Rimes julkaisi itsestään verkossa uusia bikinikuvia ollessaan Meksikossa häämatkalla tuoreen miehensä Eddie Cibrianin kanssa. LeAnn Rimes hankki taannoin silikonirinnat, joita hän on sittemmin esitellyt auliisti.

LeAnn on julkaissut omia bikinikuviaan verkossa, mutta nyt hän on päätynyt paparazzikuviin Los Angelesin liepeillä Malibussa. Timmi kaunotar oli kuitenkin jättänyt rintaliivinsä kotiin, joten näky oli sen mukainen.

Keväällä huhuttiin, että LeAnnin ja hänen ex-miehensä Dean Sheremetin yhteinen kotipornovideo olisi joutunut vääriin käsiin. LeAnn kiisti väitteet jyrkästi Twitter-blogissaan, mutta Sheremet oli hieman toisilla linjoilla ja vihjasi videon olevan todella olemassa.

Poptähti LeAnn Rimes pokasi näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa. Rimes ja Cibrian eivät kuitenkaan eronneet toisistaan, sillä pariskunta avioitui huhtikuussa.