Pamela Anderson on nyt BB-Pamela – sai oman huoneen BB-talosta

Big Brother · Stara.fi

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson sai viime vuonna tunnustusta, kun eläinsuojelujärjestö PETA valitsi hänet Vuoden 2010 henkilöksi. Anderson on ollut aktiivisesti mukana eläinsuojelutyössä esimerkiksi poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.

Povipommi juhli äskettäin 44-vuotissyntymäpäiviään Las Vegasissa, mutta eilen illalla hän suuntasi Britannian Big Brother -taloon yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Isoveli on poikkeuksellisesti antanut julkkisasukkaalle oman henkilökohtaisen makuuhuoneen, joten povipommin ei tarvitse nukkua samassa huoneessa muiden asukkaiden kanssa. The Sun -lehden mukaan Anderson vaati saada oman huoneen. Hänen uskotaan poistuvan talosta maanantai-iltana.

Pamela Anderson kiinnitettiin Big Brother -ohjelmaan jo viime vuonna, mutta hänen entinen muusikkomiehensä Tommy Lee ei suostunut esiintymään ohjelmassa ex-vaimonsa kanssa ja visiitti kariutui viime metreillä. Nyt BB-vierailu on kuitenkin viimein toteutunut.

Pamela Anderson on kamppaillut vakavien taloudellisten ongelmien kanssa. Tähti on jopa harkinnut poseeraavansa jälleen alasti saadakseen rahaa velkojenmaksuun. 44-vuotias Anderson on poseerannut lukuisia kertoja Playboy-lehdessä. Taannoin povipommi teki ennätyksen poseeraamalla jo 13. kerran kyseisen lehden kannessa.