BB-Ben erotettiin Amandasta – eristettiin uusien naisten kanssa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on kuluvalla viikolla nähty kolmiodraamaa, kun Amandaa ovat liehitelleet sekä BB-Stefan että BB-Ben. Tänään Ben on lähentynyt selvästi Amandan kanssa, mutta nyt Ben on joutunut mielenkiintoiseen koitokseen.

BB-taloon astelee nimittäin tänään neljä uutta asukasta, jotka kaikki ovat naisia. Tulokkaat eivät kuitenkaan suunnanneet suoraan muiden asukkaiden seuraan, vaan omaan erilliseen lisähuoneeseen. Samalla sinne passitettiin myös BB-Ben, jonka vasta lämmennyt suhde Amandaan on siten heti katkolla. Ben asuu naisten kanssa torstaihin saakka ja päättää kuka heistä pääsee jatkamaan talossa. Vain yksi siis selviää mukaan.

Jo aiemmin Isoveli paljasti, että neljä tulokasta joutuvat kisailemaan paikasta varsinaisessa BB-talossa. Vastaavanlainen kisailu nähtiin myös viime kaudella, kun joukko entisiä asukkaita suljettiin erilliseen huoneeseen ja vain kaksi heistä selviytyi varsinaiseen taloon saakka.