BB-Liana julkaisi alastonkuvansa verkossa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon saatiin tänään jo toistamiseen uusia asukkaita, kun talon lisähuoneeseen asteli neljä uutta sinkkunaista. Eräs heistä oli 21-vuotias helsinkiläinen Liana, joka työskentelee vartijana. Neitokainen on keskimääräistä räväkämpi tapaus myös muuten.

Liana on nimittäin julkaissut verkossa useita poikkeuksellisen rohkeita valokuvia. Estoton neitokainen poseeraa nimittäin esimerkiksi MySpace ja Kuvake -yhteisöpalveluissa myös ilman vaatteita. Kuvien joukossa on lisäksi runsaasti muuten vietteleviä valokuvia. Katso Kuvake-palvelun kymmenet kuvat tästä.

Rohkeimmat kuvat löytyvät kuitenkin MySpace-sivustolta, jossa Liana poseeraa myös alastomana sängyllä. Intiimit paikat pysyvät kuitenkin tässäkin kuvassa piilossa.