BB-naiset suunnittelivat Sebastianille poikuuden menetystä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa eilen järjestetyissä bileissä naiset punoivat juonia, koska BB-Sebastian oli pari päivää aiemmin paljastanut olevansa edelleen neitsyt. BB-Suvi ilmoitti, että heidän tulisi hoitaa Sebastianille seksiä. Hänellä oli ehdokaskin jo mielessä.

– Janica haluaisi viedä Sebastianin neitsyyden. Sä haluaisit olla se guru, joka vie Sebastianin neitsyyden. Mä luulen, että se olisi oikeasti hyvä, BB-Suvi totesi.

– Antaisin jos pystyisin. No, ensi viikolla jos mä oon silloin vielä täällä, Janica vastasi.

Illan keskustelu jatkui aikuisten puuhastelun parissa, kun Suvi ja Janica vertailivat kokemuksiaan miehistä ja seksistä. Samaan aikaan BB-Terhi ja BB-Annika keskustelivat talon asukkaiden suhteista pesässä.