BB-Sebastian blogissaan: ”Tuore pa*ka haisee”

Big Brother · Stara.fi

Parhaillaan Big Brother -kisassa mukana oleva BB-Sebastian Tyne on kertonut asukkaille kirjoittavansa talon ulkopuolella myös blogia. Eräs miehen blogikirjoituksista on nyt noussut esiin varsin värikkään tekstin merkeissä.

Kyseisessä kirjoituksessa Sebastian käsittelee lapsen alulle saattamista, syntymää ja lasten kulttuurishokkia. Samalla hän mies vertaa tuoretta ulostetta seurakuntaan.

– Jokainen, joka on päässyt näkemään lapsiperheen elämää sisältä päin, tietää, että tuore paska haisee, ja sitä saa joskus jopa siivota mitä kummallisimmista paikoista. Samaa hajua löytyy myös seurakuntien sisältä, Sebastian Tyne kirjoittaa blogissaan.

Lisäksi Sebastian on kirjoittanut myös homoseksuaalisuudesta. Biseksuaali nuori mies astui kaapista vasta Big Brother -talossa, ja tuolloin hän kertoi myös jännittävänsä seurakuntansa suhtautumista asiaan.